Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acoperis Metal Kolaj

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2385 lei Lei
Brand
Novatik
Cod produs
124
Out Of stock
Descriere
Novatik metal | kolaj - panouri metalice pentru acoperis

Profil versatil

Acoperisul Novatik Metal Kolaj vine ca o noua optiune pentru arhitecti si designeri, conturand in mod evident noile trenduri din domeniul acoperisurilor si aducand un plus, mai ales constructiilor noi, care vizeaza proiecte moderne realizate in stil minimalist.

Novatik METAL KOLAJ, un profil cu linii orizontale accentuate, ofera un look modern acoperisului, dar in acelasi timp si un aspect clasic ce aminteste de acoperisurile mansardelor frantuzesti sau de stereotomia zidurilor de caramida. Este un profil care se potriveste mai ales acoperisurilor cu pante abrupte, inclusiv pentru placarile verticale.

AVANTAJE

Forma deosebita a profilului Novatik METAL KOLAJ innobileaza aspectul oricarui camin, transformand un acoperis simplu, intr-unul care va excela atat ca design, dar mai ales ca functionalitate si siguranta. Cele doua modalitati de instalare ale profilului Novatik METAL KOLAJ ofera multiple posibilitati de expunere printr-un montaj simplu si versatil: intercalat sau aliniat.

Designul bine proportionat si aspectul stratificat, minimalist sunt atuuri care atrag atat arhitectii si dezvoltatorii, preocupati de solutii inovatoare, cat si clientii aflati in cautarea unui acoperis diferit, care sa reflecte perfect stilul lor de viata.

DIMENSIUNI OPTIME

Latimea de 233 mm a noului profil Novatik METAL KOLAJ se traduce prin avantaje multiple:

- rezistenta sporita impotriva fenomenelor meteo extreme (grindina si depuneri mari de zapada) datorata numarului mare de puncte de sprijin ale modulelor pe structura de lemn;
- un numar de 12 puncte de fixare pe fiecare metru patrat de invelitoare inlatura riscul desprinderii modulelor, ceea ce inseamna ca acoperisul Novatik METAL KOLAJ devine unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori.

CALITATE ASUMATA NOVATIK

Novatik isi pune amprenta pe fiecare modul Novatik METAL KOLAJ pentru a certifica nivelul inalt de calitate al produselor sale. Marca Novatik este stantata pe fiecare modul, asigurand in acest fel clientii de provenienta produselor si de autenticitatea acestora.

PATRU CANALE DE SIGURANTA PENTRU EFICIENTA SPORITA IMPOTRIVA INTEMPERIILOR

Datorita celor patru canale de rupere a capilaritatii, suprapunerea laterala a modulelor Novatik METAL KOLAJ asigura o etansare superioara si sigura. Aceste canale au rolul de a conduce apa in mod natural spre zona de scurgere, formand patru bariere consecutive, cu scopul de a evita problemele cauzate de infiltratiile aparute in urma furtunilor puternice.

DESIGN VERSATIL

Forma noului profil Novatik METAL KOLAJ permite suprapunerea modulelor in doua moduri distincte de instalare: intercalat sau aliniat. Astfel, aspectul final al acoperisului ofera o versatilitate deosebita, mai ales pentru proiectele unde pretentiile arhitecturale sunt foarte ridicate.

INALTIME OPTIMA A MODULULUI

Inaltimea de 30 mm a modulului Novatik METAL KOLAJ asigura o fixare si o etansare sigura. Suprapunerile sunt aproape invizibile si este eliminat riscul infiltratiilor accidentale sau a depunerilor de praf sub invelitoare.

TEHNOLOGIE INOVATOARE

Profilul KOLAJ beneficiaza de cele mai recente inovatii Novatik, care sub aspectul unui colaj de calitati si caracteristici speciale, reprezinta un produs cu design premium, ce stabileste un nou standard de calitate pe piata invelitorilor din Europa.

INFORMATII TEHNICE

LUNGIME TOTALA modul: 1305 mm | LUNGIME UTILA modul: 1250 mm | LATIME UTILA modul: 233 mm | NUMAR MODULE / MP: 3,43 module | PANTA ACOPERIS: min. 16 | GREUTATE / MODUL: 1,58 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura